هرگونه ساخت و بهره برداری از فرستنده های رادیویی منوط به اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران میباشد و این سایت هیچ گونه مسئولیتی را به عهده نمیگیرد
![]() |
#1 |
کاربر ماهر
زمان کاربری: Feb 2015
جای زندگی: تهران-ورامین
|
![]()
سلام
تمام ترانزیستور ها به روی خنک کننده نصب میشود خازن های صافی 22000 میکرو فاراد را میتوان از موازی کردن چند خازن بدست اورد اگر برای برق ورودی از سیم پیچ و خازن (در پاور های سوییچینگ) صافی استفاده کنید اثر پارازیت های خارجی خیلی کم میشود lm723 ای سی معروفی است و در اکثر قطعه فروشی ها یافت میشود |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
کاربر حرفه ای
|
![]()
سلام..از این نوشته شما تشکر..من محمد عاملی هستم...لطف کنید به ameli2006@gmail.comنامه ای بفرستید با هم دوست شویم..چون من افرادباتجربه مثل شماراکه تعمیرکارهستید دوست دارم..درمورد استفاده از یوک تلویزیون برای منبع تغذیه بگویم من امتحان نکردم تا بحال ولی قاعدتا کار میکند...البته چون پاور کامپیوتر خراب فراوان در دسترس ماست نیازی به اون کار نیست...تا 200 وات خیلی راحت ترانس داخل پاور جواب میده..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
کاربر ماهر
|
![]()
سلام
متشکر در مورد ترانس پاور کامپیوتر اکثرا موقع باز کردن فریت ان میشکند . ایا راهی برای سالم باز کردن ان است ؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
عضو سایت
زمان کاربری: Mar 2015
|
![]() گفت آورد:
اگه موقع باز کردن گرمش کنین مشکلی نداره . روش کار : هسته رو بعد از باز کردن چسبهاش از سمت مسطحش توی یه تابه مستعمل قدیمی بذارین کمی روغن برای بهبود تبادل حرارتی کفش بریزین در تابه رو ببندین با شعله ملایم گرمش کنین خوب که گرم شد میتونین با احتیاط بازش کنین . نمونه کار توسط دوستمون آقای محمد شاهی http://www.aparat.com/v/r6Quy |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
کاربر ماهر
|
![]()
متشکرم
|